Tilbage

Hjemmeside: Dansk Industri Lakering

Beskrivelse:

Designet på Dansk Indutri Lakering (DI Lak) havde brug for en modernisering, så deres flotte lakeringsarbejde kunne blive vist ordentligt frem.

Det var vigtigt for kunden, at deres to prisberegnere skulle ligge i toppen af siden, samt at der skulle være TrustBox udtræk på siden.

Der blev valgt en pæn og enkel TrustBox til toppen af siden, og længere nede på siden blev der placeret et TrustBox udtræk af kundeanmeldelser.

De to prisberegner-knapper blev lavet i farver, der tiltrækker opmærksomhed. Selvfølgelig ud fra farver der fandtes i logoet.

Prisberegnernes farver går igen længere nede på forsiden og i selve beregningstabellen. På den måde er det hurtigt at se, hvilken prisberegner man har klikket sig ind på.

Hjemmesiden blev opbygget i Villumsigns eget CMS system, og vi sørgede for at hente alt indholdet over fra kundens gamle hjemmeside, og sætte det pænt op.

Se hjemmesiden på kielgastlak.dk
(DI Lak blev senere overtaget af Kielgast Lak ApS, som valgte at beholde hjemmesidens eksisterende design og kun få udskiftet logoet. )


Står du og mangler en hjemmeside, eller skal designet på din nuværende hjemmeside opfriskes? - Kontakt os

×